| Featured Discussions |
|---|
Spor seven arkadaslar araniyor!!!Merhaba Arkadaslar! Keyifler yerindedir umarim. Her hafta sonu, Cumartesi ve Pazar, San Francisco - Fishermans Wharf'da, yuruyus ve kosu k… Started by DenizLatest Reply |
san francisco'dan los angelas'a gidis yontemleri?San francisco'dan LA'e gidis yontemleri hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar? Started by DemirLatest Reply |
Amerika'da dinlediginiz en iyi online Turk radyolari nelerdir?En iyi radyolarin listesini yapip "Yararli Bilgiler" kismina koymak istiyoruz. Sizlerin sevdigi ve sikca dinlediginiz online Turk radyolari… Started by TurkFriendsLatest Reply |
F1 visam var is bulmam mumkun mu ?Mumkun demekle olmuyor buluverin :) Turkiyede fotomodellik yapiodum ajans iside olur onun disinda camda silerim :) iyide yemek yaparim :) Started by DemirLatest Reply |
Turkiye'ye Chicago uzerinden mi New York uzerinden mi gitmek daha akillica?Hangi hava alani daha az karisik? Tesekkurler. Started by TurkFriendsLatest Reply |
Turkiye'ye giderken iPhone, computer hediye olarak goturulunce sorun oluyor mu, vergi falan istiyorlar mi?Arkadaslar, Turkiyeye gidiyoruz, birsuru iphone MAC siparisi var. Bunlari kutulariyla falan goturursem gumrukte sorun olur mu, vergi falan… Started by TurkFriendsLatest Reply |
Turkiye'de ev almak icin iyi bir zaman mi? Dusunceleriniz nedir?Fikri olan? Acaba Turkiyede'de burada oldugu gibi fiyatlar dusecek mi? Started by TurkFriendsLatest Reply |
Cribden Normal Yataga GecisHerkese Merhaba; Araniza yeni katildim. Henuz daha resmimi bile eklemeye firsatim olmadi. Benim sorum cribden yataga gecisle ilgili. Kizim… Started by DilekLatest Reply |
Bebeginizin cinsiyetini yediklerinizle belirleyebileceginizi biliyormuydunuz?Iste size Oxfordda yapilan bir arastirma. Denemekte fayda var derim:) http://well.blogs.nytimes.com/2008/04/23/boy-or-girl-the-answer-may-… Started by Kader UcarLatest Reply |
Bay Area'da pasaport islemleri icin yerel noter nerden bulunur?Arkadaslar acil olarak pasaportumu Los Angeles konsolosluguna gonderip yeni pasaport cikartmam gerekiyor ama "Pasaport yenileme formu" Yere… Started by ZeynepLatest Reply |
31 members
28 members
39 members
10 members
© 2010 Created by TurkFriends