Ilki http://weflyhome.com. Bu Lufthansanin official bi web sayfasi, ve bazi ulkeler icin ozel indirim veriyorlar. Bu fiyatlari normal Lufthansa sitesinde bulamiyorsun.
Ikinci tavsiye http://www.farecompare.com/. Burada, istedigin destination icin en ucuz bileti currently hangi web sayfasi offer ediyor, gorebiliyorsun.
Save edecegin paranin 15%'ini komisyon olarak alirim, ona gore :))
Gecen hafta; 1 ay sonrasi gibi yakin bir tarih icin bilet ararken diger bulabildigim tum biletlere gore 41.6% daha hesapli bilet bulabildigim asagidaki siteyi herkese oneriyorum:
Biletimi almadan once adini ilk defa duydugum bir site oldugu icin bir arastirma yapma geregi duydum. Domestic travel icin Orbitz, Expedia, Travelocity ne ise international travel icin benzer bir atilimi yapmaya
calisan Hollanda merkezli bir sirket oldugunu ogrendim. 1-800 lu numaralarini arayip "live" birileriyle konusulabiliyor mu diye check ettim. Ardindan biletimi aldim, confirmation gelir gelmez havayolu sirketini
arayip ucus listesinde oldugumu teyit ettim. Ozetle biletinizi almadan once bu siteyi ziyaret etmenizi oneririm.
sitelerini de ziyaret etmenizi oneririm cuzdandan kredi kartinizi cekip transaction a girismeden once. Internette birkac dakika daha harcayip tum alternatifleri degerlendirmek bazi durumlarda cebinizde birkac yuz dolarin kalmasina neden oluyor :)
Internette vakit kaybetmeyi birakin ve asagidaki numarayi tuslayin:
A.R.S. Travel, Los Angeles, CA (323)938-5063
(Hayir, bu adamlarla ortakligim yok!)
Sebahattin bey (x203) veya Rabia hanimla (x202) gorus, benden de selam soyle.
Nasil yapiyorlar bilmiyorum ama istedigin havayolu icin bulunabilecek en ucuz fiyati veriyorlar.
Gecen Cuma sahsen almis oldugum biletler: Jul21 gidis ve Aug20 donus, Lufthansa ile, $1579/adult.
Bazen bunlara ulasmak guc oluyor ama sabretmeye deyebilir.
Bende bunu anlamiyorum
Bazi travel agentlar nasil orbitz den ucuz oluyor? Orbitz in is hacmi acentalarin milyon misli degilmi? Internetin daha ucuz olmasi lazim gibi geliyor bana.
Fiyatlar ucus tarihine ne kadar kaldigi,kac stop oldugu ve toplam ucus suresi ile de alakali.
Ben Temmuz basi icin Isvicre uzerinden vergi dahil gidis gelis aldim 1900$'a,1 stopover ve bekleme suresi dahil ortalama 16,5 saat yolculuk.Gecen sene bu rakam 1300$ vs idi.
Ogrenci olanlar varsa onlar icin %20-25 indirim yapan seyahat acentalari var.
cheaptickets.com;expedia.com;travelocity.com;orbitz.com vs'den fiyat karsilastirmasi yapilabilir.Bazen sitelerdeki fiyata vergi eklenmedigi,kimi zaman da verilen fiyattan 100-200$ asagisina fiyatin dustugu de oluyor.
SF-IST, IST-SF hattinda mayis sonu gidis haziran ortasi donus seklindeki biletimi vergiler dahil 1300 dolara aldim cheapoair.com dan. gidis 16 saat surdu, donus 18,5 saat ongoruluyor.
siteyi ilk kez kulladim, memnun kaldim, diger sitelere oranla baya uygun verdi fiyati.
Arkadaslar 7 senedir burdayim hala Turkiye ye gidemedim. O yuzden nasil ucuz ucak bileti alinir bilemiyorum! Southwest gidiyosa en ucuz odur kesin :)))