Dolar TR de bu kadar dusukken ben hayatta almam. Nasilolsa 7-8 senede bir kriz cikiyor o zaman alirim. Ama benim zaten hic donme planim olmadigi icin onu bile yapmam heralde.
Ayrica Istanbul disinda adam gibi is bulmak imkansiz gibi oldugu icin ve Istanbul'daki kumes gibi daireler ABD deki hemcinslerinin 2-3 katina satildigina gore bilmem kim aliyor ve neden aliyor. ABD yi gormeseydim Turkiye'nin bu kadar pahali oldugunu anlayamazdim heralde.
selam
istanbulda insaatten ev satisi isini 8 yil yaptim...su an da istanbuldayim...su ara piyada durgun...bu durumdan yararlanilabilir...cok iyi kampanyalar...guvenilir firmalarin uygun kampanyalarindan yararlanabilirsiniz..
Cok sagol Aytencim. Fiyatlarda dusus var mi su anda Istanbulda yoksa durgunluk mu yasiyor sadece? Kalifornia'da da bir sene durgunluk oldu sonra dususe gecti. Ne dersin?
Bende Istanbuldan yeni gelmis ve orda bir ev alma hairligi yapan kisi olarak bu piyasadaki durgunluktan yararlanilmasi gerektigini dusunuyorum.Mesela ben KIPTAS in evlerinden almaya karar verdik ve islemlerede basladik. http://yildizhaber.org/Emlak/Silivri_Kiptas_tan_337_YTL_taksitle_ko...
bence cok iyi bir deal.10 yillik odeme plani var.
eger pesin alirsaniz 60.000 YTL
ama taksit isterseniz
12 milyar pesin verip ilk 18 ay 337 YTL oduyorsunuz sonra bu rakkam sonrada 847 YTL. ayrintili bilgiyi ekteki website ta gorebilirsiniz. Bununla birlikte TOKI ninde yaptigi binalar var.